Filo Araç Kiralama

Şirketler için en iyi yol kurumsal bir firmadan filo kiralama hizmeti almaktır. Siz işinize odaklanırken, tüm filo yönetiminizi biz yaparız. Filo kiralama formumuzu doldurarak size detaylı teklif ulaştırmamızı sağlayabilirsiniz.

Bizi Arayın

+90 312 222 1006 +90 530 918 3536

Eposta

info@armafilo.com.tr

Filo Kiralama Teklif Formu









    Filo kiralama, Arma Car’ ın müşteri memnuniyeti ve iyi hizmet politikasında iddalı ve etkili olduğu asıl alan olup; gerek bireysel gerek kurumsal kimlikteki müşterilerini ve etkili olduğu asıl alan olup; gerek bireysel gerek kurumsal kimlikteki müşterilerini araç satın almadan araç sahibi yapma hizmetidir. Arma Car, filo kiralamayı özellikle fazla sayıda araç satın almayı hedefleyen müşterilerine önermektedir. Sıfır km araç teslim teslim ettiği araçların kiralama süresi içindeki tüm teknik bakım, onarım, sigorta giderlerini müşterisinin yerine yaptığı gibi, ilgili satın alma vergilerini karşılayarak ve müşterinin çeşitli resmi makamlar nezninde formalitelerle uğraşmasının ortadan kaldırarak: zaman, personel, nakit kullanımında tasarruf etmesini sağlar. Ayrıca aylık ödemelerin gider olarak gösterebilmesi filo kiralama sisteminin müşteriye sağladığı önemli avantajlardan biridir. Arma Car, filo kiralama sistemi, ülkemizde satışı yapılan tüm markaları içerecek şekilde yapılandırılmış ve müşterilerinin servisine sunulmuştur.

    Kiralama Süresi; Filo kiralamada minimum süre 12 ay, maksimum süre 24 aydır. Zaman aşımı taraflar arasında mutabakata bağlı olarak uygulanır. Araç yaşı ve teslimi Filo kiralama sıfır kilometre araçlar dışında araç teslimi yapılmaz ve teslimat için ek ücret alınmaz

    Periyodik Bakım; Filo kiralamada aracın bakım kılavuzuna göre tüm düzenli Arma Car tarafından karşılanır. Bu kapsamda kiralamış olduğunuz herhangi bir markanın yetkili servislerini kullanabilirsiniz.

    Sİgorta Kapsamı; Kaza ya da hırsızlık gibi olası durumlarda Arma Car, Kasko poliçesi ve zorunlu trafik sigortası dahilinde  tüm teminatları karşılar. Ayrıca müşterinin ihtiyacı olan muadil bir aracı 48 saat içerisinde teslim eder.

    Asistan Servisler; Kiralanan filo araçlarının tamamında asistan servisleri vardır ve müşteri bu servislerin tüm avantajlarından yararlanır.

    Araç Sayısı; Filo kiralamada araç sayısında   ve marka bazında limit yoktur.

    Ödemeler; Ödemeler sözleşme süresince aylık yapılır ve fatura kesim tarihinden itibaren 5 iş günü içerisinde tahsil edilir.

    Kaza halinde; Filo kiralamada kullanılan araçların kaza yapması durumun da  en yakın servis bağlantıları derhal kurulur. Kazanın yapıldığı bölgede araç tutanakları alınması, kaza yeri fotoğrafları ve sürücü bilgilerinin kesinlikle alınması aksi bir durumda ise resmi kurumların kolluk kuvvetlerinden  yardım alınması gerekmektedir.